top of page

HR Professionals

Werkt voor:

Heb je een verzuimcasus waar geen beweging in te krijgen is?/Pakken leidinggevende de stresssignalen van medewerkers niet goed op?/Wil je aan de slag met duurzame inzetbaarheid?/Of met strategische personeelsplanning/Heb je een sparringpartner nodig rondom verzuimproblematiek?

Laat je adviseren door de arbeidspsycholoog.

Door mijn jarenlange HR ervaring en kennis van de arbeids- en organisatiepsychologie kan ik je helpen deze uitdagingen aan te pakken. Als arbeidspsycholoog kan ik je helpen vastgelopen verzuimtrajecten weer vlot te trekken, door in gesprek te gaan en je praktisch te adviseren.

Ook als je grotere trajecten in wilt zetten, waarbij je preventief aan de slag wilt, en duurzame inzetbaarheid wilt verstevigen, kunnen we samen een strategisch plan opstellen en deze handen en voeten geven. Reken maar eens uit hoeveel kosten het de organisatie kan besparen, als je het verzuimpercentage alleen maar al een half procent om laag zou krijgen. De investering is snel terugverdiend. 

Wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen ? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Wet Verbetering Poortwachter 

De Wet Verbetering Poortwachter heeft een leidende rol bij alle verzuim, door nascholing als arbeidsdeskundige adviseur (module advies IVA) heb ik kennis van deze wet- en regelgeving. Door de geleverde rapportages aan bedrijfsarts en adviezen aan werkgever en werknemer hou jij de verzuimdossiers compleet. Overleg of advies met betrekking tot verzuimdossiers is ook zeker mogelijk. 

ZWENGER_L_RGB_edited_edited.png
bottom of page