HR Advies op maat

Werving & Selectie/Strategische Personeelsplanning/ Professionalisering/ Duurzame inzetbaarheid/ HR-Beleid
/Gesprekkencyclus/ Casemanagent 

Kan de HR afdeling tijdelijk wat extra hulp gebruiken? Of is er een project waar de vaste adviseurs echt geen tijd voor hebben? Wil je een verdiepingsslag maken op strategisch niveau? Moet er een HR-beleidsstuk geschreven worden? Of moet de gesprekkencyclus helemaal anders? Een HR-project? Of wil je op afroep gebruik kunnen maken van een HR adviseur? Of misschien voor slechts enkele uren per maand? Of een werving en selectieprocedure die je graag van A tot Z laat begeleiden? Of de verzuimbegeleiding? Een intervisie groep begeleiden? 

Ik ben een HR adviseur die kennis heeft van de psyche van de mens, maar ook van organisaties. Kennis heeft van groepsprocessen, organisatiecultuur en structuur. Ervaren is in het coachen en adviseren van leidinggevenden en ook op strategisch niveau een goede sparringpartner. Ook heb ik veel kennis van de Wet Verbetering Poortwachter.

Vragen hierover, of vrijblijvend kennismaken? Bel mij op 06-29399948, dan bekijken wij samen welke maatwerkoplossingen ik kan leveren. Zie ook linkedin.com/in/miekezwenger

HR Advies: 

Freelance

Projectmatig 

Maatwerk 

​© 2020 Mieke Zwenger Arbeidspsycholoog

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon