top of page

Loopbaanadvies & coaching

Werkt aan:
Navigeren in Woods
Competenties/Drijfveren/Kernwaarden/Werkplezier
Potentie/Risico's/Interesses/vaardigheden 
Misschien ben je halverwege jouw carrière, ben je tevreden over de opleidingen en de loopbaanstappen, die je gemaakt hebt. Je betrapt jezelf erop soms wat geroutineerd te raken. Ook de gedachten of je zo nog jaren door wilt gaan en of je wel al jouw potentieel gebruikt hebt en geen kansen hebt laten liggen, kunnen je soms opeens besluipen. Dat is een goed moment om eens een loopbaangesprek te voeren. 

Misschien zit je een veranderende organisatie, ben je ervan bewust dat er veel wijzigt, maar twijfel je over of jij nog wel op de juiste plek zit. Is een tijd van verandering, ook niet een tijd van kansen? Er ontstaan nieuwe functies en mogelijkheden, maar wat past mij nu goed. Wat sluit aan bij mijn persoonlijkheid, competenties en vaardigheden. Wat motiveert mij? Ook dit is een goed moment om eens een loopbaangesprek te gaan voeren.

Misschien voel je je totaal niet meer gemotiveerd op je huidige plek. De taken kosten je energie. De herstelbehoefte na het werk neemt alsmaar toe. Je vraagt je af hoe lang je dit nog vol gaat houden. Ook dit is een goed moment voor een loopbaangesprek. 

Ook voor loopbaangesprekken ben je bij de arbeidspsycholoog aan het juiste adres. Ook een loopbaantraject begint met een intakegesprek om doelen en wensen in kaart te brengen. Hierna ontvang je een vrijblijvend advies voor een vervolg. Dat kan bestaan uit bijvoorbeeld een assessment of een test, en een of meerdere vervolggesprekken waarbij wij heel concreet met de doelstellingen aan de slag gaan. 

Een loopbaantest kan bijvoorbeeld heel goed in kaart brengen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.  Het brengt je motivatoren, maar ook demotivatoren in kaart. Je potentieel maar ook valkuilen. Zodat je vervolgstappen weloverwogen en vanuit eigen regie kan nemen.

Tijdens de gesprekken werken wij aan wat voor jou belangrijk is. Voor de een is het een stuk zelfbeeld als professional, voor de ander gaat het over welke plaats het werk in jouw leven inneemt en voor de ander kan het zelfs een rouw en acceptatie proces zijn. Kortom het is altijd maatwerk! Interesse? Plan een intakegesprek aan via info@miekezwenger.nl 

Naast de loopbaanbegeleiding is het ook mogelijk een outplacement traject te laten begeleiden. Meer info klik dan hier.

ZWENGER_L_RGB_edited_edited.png
bottom of page