top of page

Studiedag Stressles(s) aan Zee voor Scholen

Ben jij als directeur, of leerkracht, je momenteel aan het buigen over de jaarplanning voor volgend jaar? Staat er nog een studiedag open die je een andere inhoud wilt geven? Gericht op de autonomie van de leerkracht, persoonlijke effectiviteit en een vermindering van de werkstress? Dan heb ik voor jou het ideale aanbod. Studiedag Stressles(s) aan Zee; 'Word meester over je werkstress'.


Compleet verzorgd, dus ook voor de organisator op school lekker 'stressless': inclusief locatie, koffie/thee, lunch, met als middagbreak een mindful walk workshop op het strand van Egmond aan Zee verzorgd door Brenda van Esch van Mindfulenbeweging. De inhoudelijke studiedag verzorgd door Mieke Zwenger Arbeidspsycholoog met de titel 'Word meester over je Werkstress'.Over de inhoud: Een inzichtgevende training over werkstress, inspanning en balans. Tijdens de training word je meegenomen in de psycho educatie rondom stress. Onderzoeken we hoe het met jouw balans staat, wat je kan doen om je herstel na het werk te bevorderen. Vervolgens focussen wij ons op jouw werk, wat zijn jouw werkstressoren en hoe kun je -op basis van wetenschappelijke inzichten- zelf aan de slag kunt met taakeisen en werkhulpbronnen om je stress tijdens het werk te verminderen. Tijdens de training is ook aandacht voor ontspanning en herstel en hoe je dit goed kunt inbouwen in de dagelijkse praktijk. Je verlaat de training met praktische tips en een persoonlijk plan tegen werkstress!


· Uitleg over stress (psycho educatie)

· Onderzoeken hoe jij omgaat met stress en wat jouw werkstressoren zijn

· Versterken van jouw autonomie als leerkracht

· Een plan maken hoe jij stress tijdens en na het werk kunt verminderen

· Met actieve ontspanning op het strand!


Voor meer info, stuur mij een mail via info@miekezwenger.nl


Een budgetvriendelijke variant is ook mogelijk, alleen de inhoudelijke studiedag op jouw school. Of de inhoud verdeeld over twee middagen op jouw school.

22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
ZWENGER_L_RGB_edited_edited.png
bottom of page