top of page

Werkgevers

Werkt voor:
Zijn er medewerkers met psychische klachten uitgevallen?/Ervaren medewerkers werkstress?/Zijn er medewerkers die niet (meer) op de juiste plek zitten?/Zijn er medewerkers die geen plezier meer hebben in hun werk?/Zijn er medewerkers die minder belastbaar zijn? 

 

Als arbeidspsycholoog ben ik gespecialiseerd in de aanpak van verzuim (preventief en curatief) waarbij psychische klachten een rol spelen. Zowel werknemer als werkgever krijgen een advies waarmee ze samen pragmatisch op de werkvloer aan de slag kunnen, eigen regie in het proces blijft zo gewaarborgd. Na het eerste gesprek en advies helpt het vaak om nog een klein aantal therapeutische gesprekken te voeren, om te werken aan herstel (na of tijdens de werkdag), de psychologische flexibiliteit te vergroten en coping strategieën aan te leren zodat de medewerker met plezier aan het werk kan en blijft. 

 

Heb je hulp nodig voor een van jouw medewerkers? Of vragen? Wil je weten wat ik voor jouw organisatie betekenen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

ZWENGER_L_RGB_edited_edited.png
bottom of page