top of page

Loopbaantraject 

 

Twijfel je of je op de goede plek zit, wil je weten of iets anders misschien beter past. Ben je een beetje uitgekeken en weet je niet zo goed, wat dan wel. Dan kan een loopbaantraject uitkomst bieden. 

Medewerkers op trappen

We plannen eerst een intakegesprek. Ik vraag je dan jouw CV mee te nemen, dan bespreken wij jouw arbeidsverleden en jouw intrinsieke motivatie om op zoek te gaan naar mogelijkheden. Vervolgens vul je de vragenlijsten in, behorend bij de loopbaanscan.

Daar komt duidelijk uit: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Ook wordt duidelijk wat jouw kerncompetenties zijn, waar nog ontwikkel potentieel ligt, wat jou motiveert, maar ook de risico's en valkuilen worden duidelijk in kaart gebracht. Doordat de interesse in sectoren ook bevraagd is, komen daar ook een aantal voorkeursectoren uit, deze lopen we af, in het zogenoemde 'oogkleppen af' gesprek, want het zal je verbazen wat jij met jouw vaardigheden en competenties in hele andere sectoren kan betekenen! Vervolgens zoeken we de verdieping, gaan we netwerken, en desgewenst ook werken aan CV, brieven en gespreksvaardigheden.

Een loopbaantraject bestaat uit een intakegesprek, een gevalidererde loopbaanscan,

1 loopbaangesprek van 1,5 uur en nog 2 gesprekken van 1 uur. 

bottom of page