top of page

Contact

Onderstaand de contact- en adresgegevens. Ook is het mogelijk het onderstaande webformulier in te vullen. 

Appen of mailen is natuurlijk ook gewoon prima! 

Mocht je naar de locatie toe komen, Comeniusstraat 6, dan kun je parkeren rondom het pand, ook achter de slagboom is parkeren mogelijk. Er is een veelvuldig komen en gaan van auto's , dus er is altijd wel een plekje vrij. 

Als je binnen bent, dan kun je via de lift of de trap naar de eerste verdieping. Daar kom je aan in een grote hal met een aantal stoelen. Graag daar even plaatsnemen, dan kom ik je op het afgesproken tijdstip ophalen. 

Hou je van een klein stukje lopen en ruim parkeren, dan kun je jouw auto ook bij parkeren bij

P+R Transferium Bergermeer, Robonbosweg, 1816 MK Alkmaar. Dit ligt tegenover hogeschool Inholland en is slechts enkele minuten lopen naar de Comeniusstraat. 

Kom je met het OV, neem de trein naar Alkmaar. Buslijn 6 (richting Bergen) rijdt vanaf het station langs de hogeschool Inholland, daar is een halte. Vanaf daar is het enkele minuten lopen naar de Comeniusstraat. Je kunt ook in 20 minuten lopen vanaf Station Alkmaar (achterzijde station verlaten). 

Mieke-MbyM-7.jpg

Adres 

Comeniusstraat 6, unit 183

1817 MS Alkmaar 

Contact

06-29399948

Werktijden

Ma tm vrij

09.00 uur tot 17.00 uur 

Maandag en donderdag op locatie aanwezig, voor individuele gesprekken op afspraak, overige dagen werkzaam als arbeidsdeskundige. 

Thanks for submitting!

bottom of page