top of page

Check je balans in stress en herstel


In mijn vorige blog schreef ik over het verschil tussen burnoutklachten en een burnout. Maar het ging vooral over wat het gebrek aan herstel dus met je doet. Het CSR Centrum (CSR staat voor Chronische Stress Reversal) heeft daar een heel duidelijk filmpje over gemaakt.


Twijfel je na het zien van het filmpje over hoe jij er zelf in zit? Zou je dat wel eens uitgezocht willen hebben? Ben je het type dat heel streng voor zichzelf is en klachten wegwuift onder het mom van 'iedereen is wel eens moe', 'schouders eronder' en 'niet zeuren maar doorgaan' <<alarmbel, alarmbel>> Dan is het advies; maak het bespreekbaar en zoek begeleiding van een arbeidspsycholoog.


Of ben jij dat type dat dit toch eerst liever zelf eens goed uitgezocht wil hebben, wil weten hoe je ervoor staat, alvorens je het bijvoorbeeld op je werk bespreekbaar maakt?


Dan kan ik je een 'Balans Check' aanbieden. Dit houdt in dat je start met een vragenlijstonderzoek via de CSR methode gevolgd door een gesprek, waarbij wij de uitslag bespreken en de eerste balans opmaken. Indien nodig krijg je tijdens het gesprek direct de eerste adviezen om met jouw herstelgedrag aan de slag te gaan. Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op, via info@miekezwenger.nl


*Afkomstig uit de CSR methode, Mieke Zwenger Arbeidspsycholoog is ook geschoold in de CSR methode. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve methode voor stresscoaching.


79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page